Easy Template sjablonen balk
Home Producten Diesten Contact
Easy Template

 

 

Verlofregistratie VS Vakantiekaart

Easy Template levert een aantal oplossingen voor het bijhouden van vakantiedagen. In de afweging welk product u het beste kunt kiezen, hebben wij de kenmerken op een rijtje gezet.

  Verlofregistratie Vakantiekaart
Verlofkaart per werknemer
Vakantieplanner
Vakantieplanner gekoppeld aan verlofkaarten
Automatisch overnemen basisgegevens bij nieuw jaar
Automatische berekening opbouw nieuw jaar
Totaaloverzicht automatisch bijgewerkt
Registratie ATV
Boekjaar instelbaar (jan-dec, jun-mei, aug-jul etc.)
   

Verlofregistratie tijdsbesparing
Uit bovenstaande opsomming is duidelijk af te leiden dat de verlofregistratie voorzien is van allerlei handige eigenschappen. De tijdsbespraring kan enorm oplopen. Stel dat u 10 werknemers heeft, waarvoor men verlof moet registreren. Elke jaar moet bij de vakantiekaart 10 keer een aparte kaart worden gemaakt en hierin moeten de beginsaldi van het voorgaand jaar worden ingevoerd. Een tijdrovende klus met daarnaast ook nog een kans op fouten.

Prijsvergelijking
De vakantiekaart kost € 15,00. Door 10 keer een kopie te maken, kan voor 10 werknemers het verlof worden bijgehouden. De verlofregistratie kost voor 10 werknemers eenmalig € 99,00. Het volgende jaar hoeft alleen update kosten te worden betaald (€ 19,90).

Per saldo een "extra" investering van € 84,00, met een tijdsbespring van al snel 4-5 uur. De terugverdientijd ligt dus binnen het jaar.

 
Verlofregistratie - FAQ

Reacties van klanten
Verlofregistratie
HRM TOOLS
Urenregistratie Excel
Urenregistratie MKB